dijous, 11 de febrer del 2016

Ens anem a la fira!!!

El passat dissabte dia 6 de Febrer els alumnes de l'optativa de 4t ESO de robòtica van participar en la segona edició de la fira de projectes i robòtica organitzada pel departament d'ensenyament. Es van presentar un total de 1000 alumnes i 100 professors de 52 centres repartits per tota Catalunya.

Els nostres alumnes es van presentar amb quatre projectes tecnològics desenvolupats per ells mateixos amb la placa microcontroladora Genuino. Els projectes van ser els següents:

Pont llevadís: Realitzat per Joan Arroyo, Fatema Al Natour, Narjiss Hajjaj i Pedro Claverías. Es tracta d'un pont que detecta la presència d'un vaixell i puja per deixar-lo passar, després de uns segons, torna a baixar fins que detecte un altre vaixell.

R2D2: Realitzat per Lourdes Barreto, Dorian Sarazin, Héctor Mancheño i Adrián Fernández. És una versió feta pels alumnes de robòtica de l'institut del mític robot R2D2 de la peli "Star Wars" de George Lucas, el qual té la capacitat de moure el cap i al cos per separat.

Cotxe intel·ligent: Realitzat per Adrian Abad, Óscar Matrín i Albert Hernández. És el prototip més complexe tècnicament dels quatre que van presentar, consisteix en un cotxe capaç de seguir a una persona, recula quan la persona s'aproxima a ell i esquiva qualsevol objecte.

Radar de bales: Realitzat per Imma Ramón, Brian Miranda i Arnau Papiol. Amb 6 vots, ha sigut el projecte més valorat pel jurat de l'organització dels que van presentar. Es tracta d'un radar de bales que detecta la velocitat d'una bala i la indica en una pantalla led.

Des del departament de tecnologia volem agrair al departament elèctric per facilitar-mos les seves instal·lacions i a tots els pares i mares que van portar als seus fills a la fira un bon dissabte de carnestoltes a les 8;30h, el verdader premi és per a ells. Gràcies!!!

Alumnes de 4t ESO de robòtica

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada